Nu blir jag svår att tas med!

600 meter simning ikväll. Nu känner jag att jag är igång igen. Fysiska styrkan kommer inte på en gång men den mentala växer kraftigt när jag egentligen bara söker anledning att inte åka till badhuset. Till och med på parkeringen utanför funderade jag på om det inte var för halkigt att ta sig fram till entrén. När man övervinner sånt klarar man även alla tokigheter som dyker upp på olika håll i politiken - i dessa förfallstider!

Men det var mödan värt inte bara för motionen. Träffade en gammal skolkompis - vi lämnade badhuset tillsammans. Ja, inte gammal så vi är ungefär lika unga Margit och jag. Hon jobbar inom område som ligger mig varmt om hjärtat - boende för psyksiskt sjuka. Passar bra in nu när vi ska inleda mandatperioden med kunskapsinhämtning för oss alla - blir nog ett studiebesök.

P1 på radion är helt underbart - förlåt radio Norrbotten ni är bra men här  ligger ni i lä. Vilka intressanta program. Nu på väg hem från badet var det om dialekter. Fast det är klart att jag inte förstår att man måste ha radioprogram för att förstå vad "åsit"  betyder. Det vet väl alla att det betyder "alls intet". Det är ju bara att gena med ett å i början ta sista bokstaven i alls, s, och första och sista i "intet" så har man ju "åsit". Klart som korvspad.

Nu ska jag göra någonting helt annat enligt uppmaning från vänner - nu ska jag söka fram en bra bok och luta mig tillbak i soffan med den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback