Puss o kram Ylva

Tack snälla Ylva för din omtanke. Du ringde och varnade för det glashala underlaget precis när jag steg ur bilen hemma på gårdsplanen och höll på att halka ur - eller under - bilen. Det var verkligen glashalt!

Och tack allihop från Månadsmötet i kväll - och särskilt till Lars som höll en nyttig lektion för oss alla. Men visst är det skönt med alla varma skratt mitt i - eller som avslutning - på våra stundom hetsiga och virriga debatter?

Själv fick jag ett telefonsamtal från en väninna i Stockholm när jag kom hem. När jag just pratat färdigt med henne kom jag "fetto svullo" på spåren. Under tiden jag pratat med henne har jag gått runt i köket. Understundom har jag öppnat kylskåpsdörren och nypit en bit rökt skinka, källarrökt sådan. Och så en brödbit från överskåpet. När jag summerar förstår jag varför vågen pekar åt fel håll.

Men kompisar - i morgon ska jag vara ledig. Och jag har kommit på ett alldeles onevrosigt sätt att fixa adventsljusstakar - det är bara att köpa en ny - 295 pengar för en himla snygg en. Sen kan man dryga ut med Rusta eller Clas Ohlsson varianter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback