Rubriklöst!

Jag försökte mig på att rubricera kommunfullmäktige idag - men det funkade inte. Så mycket jag vill skriva men:

Högtidligt - första fullmäktige för mandatperioden
Spännande: många nya att hälsa på
Nervöst: var skulle vi sitta
Duktiga: alla nya som var upp i talarstolen
Dagens citat: okänd ny gruppledare som oskuldsfullt säger: går det fort för Kalle (Petersen)?
Konstigt: placering av ledamöter.:Varför var Mattias (m) placerad som gruppledare men inte Erika (kd)?
Poetisk: Erika J som läser dikt för oss. Kontentan att vi har tillgång till allt internationellt - vi som ändå bara är svenskar.
Besvikelse: handikapprådets ordförande Anita Geijer som röstade mot sitt eget förslag från handikapprådet om att förbättra för funktionshindrade med stöd enligt LSS!!
Sammanträdets "nykomling" (som jag skulle skriva på hockeyspråk men kunde inte stava.): våran Mikael Leisjö som kunde det mesta om LSS och som dessutom hade den politiska näsan att påtala att det var folkpartiet och Bengt Westerberg som genomförde handikappreformen.
Förutsägbar: Börje Lööw  - ensamstående far - som tydligen alltid har barnen (som snart har konfirmerats)  just den måndagen det är kommunfullmäktige - särskilt om det förestår oväntade debatter som han inte är förberedd för.
Dagens favorit: Birgit Stöckel som tyckte jag var gullig - och att jag måste ha varit söt när jag var liten!
Dagens besvikelse 2 - fast kanske den största: Jag är alldeles säker på att Karl P lovade minoriteten 1:e vice ordförande. När jag ifrågasatte så förklarade han att de minsann av egen kraft - majoritetsval - kunde ta hela presidiet. Denna hala opålitliga sida - att inte hålla löften - kommer tyvärr inte alltid fram.

Så här svammligt blir det när jag kommit hem först klockan 20.00 och dessutom haft flera inkommande samtal. Plus mail som inte gillar när jag lägger mig i saker via bloggen - när det inte faller i smaken.

Men bloggen - det är mina tankar oförvanskade - fast jag försöker sålla bort de tankar som sårar och är elaka. Så det är bra att de hör av sig - det som tycker jag varit elak. Så får jag i alla fall chansen att förklara.

Hur kul skulle det vara att skriva blogg  om jag skulle fundera vem som läser och vad hon eller han tycker?









Kommentarer
Postat av: Karin

Det finns vissa personer som har negativa åsikter om ett och annat och för det mesta om allt. Oftast känner de sig trängda och hotade, och därför är de elaka och sårar. Naturligtvis i syfte att undergräva och förstöra.

Fortsätt med ditt bloggande precis som du gör. Den som känner sig trampad på tårna får väl göra det då. Det är bara synd att dessa personer oftast inte inser och aldrig förstår att det är dem som kommer till korta i alla lägen.

Det är ju trots allt frivilligt att läsa din blogg, så man kan ju avstå om man så vill.

2006-11-28 @ 11:36:41
Postat av: Magnus

Manuell track back: http://westerstrand.blogspot.com/2006/11/nr-jag-nd-jobbar-ver.html


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback