Så var det klart - även formellt!

Aldrig har "förfallstiden" - tiden mellan valet och när alla och allt är på plats - varit så lång. Med omvalets heliga princip av gruppledare har det aldrig blivit det hack som det blivit i år. Förhandlingar måste med nödvändighet inledas med gamla gruppledare men måste ju också förankras med de nya grupperna och gruppledarna.

Men nu har jag i min ägo ett dokument där 6 partier kommit överens om en teknisk kartell. Åtta namnteckningar har jag (Conny, mentalt har du ju skrivit på) från moderaterna, centern, folkpartiet, kristdemokraterna. miljöpartiet och sjukvårdspartiet.

Jag tror alla är nöjda. Vi har 3 partier som inte skulle tagit någonting av egen kraft men som nu ändå har fått god representation. Även om vi alla är små partier (förlåt mig moderaterna) så vill jag säga att de 3 minsta partierna är de största vinnarna. Men så ska det väl vara! När man som jag varit med i både med och motgång är det lättare att vara "generös".

Det ska bli kanonspännande att se de andra kartellpartiernas nomineringar. Vårt förslag som ska antas på lördag är kanonbra! På något undantag när är det lika många personer som uppdrag. Och många unga nya som får chansen att känna sig för.

Jag slår vad om ( ett vrålfika på Wienerhörnan) om att vi kommer att vara det parti som spridit uppdragen bäst. Ingen med 18 uppdrag som det påstås att någon har i ett annat parti denna mandatperiod!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback