Tryckfelsnisse på spåret?

Godmorgon - det verkar vara en äckligt, varm vårvintertemperatur idag. Tidningarna har okommit och jag har gjort en resa på nättidningarna.

I Kuriren kunde jag läsa att Luleå hockey knep en viktig poäng av Malmö - vilket sen i NSD visade sig vara Djurgården vilket jag visste. Och ändå reagerade jag inte och var jag säker på att jag läst Malmö i Kuiren. Ivrigt tillbak för att se om jag kommit på dem - men in´t.

Läsa fel kan man göra även på min blogg. En kompis hade bara ögnat över inlägget om böterna. Hon hade inte noterat att det bara vara i drömmens värld. Så jag fick ett beklagande mail.

Beklaga kan jag ju också att Sverigedemokraterna haft chans till vågmästarroll i 41 kommuner. Dessbättre kvarstod den bara i 12 - men det är mer än illa nog. Här är sinnesrobönen på sin plats. Ägna kraften till att förändra det du kan.

Så det blir väl till att fortsätta med 78 timmars vecka. I DN basuneras ut att detta kan bli verklighet - Sture Nordh förfasar sig. Hann inte läsa riktigt vad det handlade om. EU:s arbetstidspåbud? Vad som förvånat mig är när facken förhandlat fram veckoarbetstider som slutat med 57 minuter och 49. Finns det folk som jobbar så exakt - vare sig mer eller mindre? Trots den relativt korta arbetstid vi har idag. Det berättas om min morfar - som jobbade i gruvan - att han alltid minst en halvtimme före arbetspasset skulle börja satt färdig och relaxade (fast det ordet var nog inte uppfunnet) med en kopp kaffe.

Klockan är fem och inga tidningar - nu måste jag rubba på ordningen i mina morgonrutiner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback