Allt pekar uppåt!

Viss förvirringen rådde i morse. Som vanligt
==
längre än så hann jag inte tidigare idag (vid lunchtid). Som vanligt vad då? funderade jag först men det var det att jag som vanligt var i tid. Men faktiskt på fel ställe. Åkte upp till nian - nästan till himlen - fast det någonstans i bakskallen klingade Havet dvs en annan sammanträdeslokal. Hann dock i tid - en halv minut tillgodo!

Församlingen - budgetutskottet - samlades så småningom. En ledamot ringde mig och meddelade att han satt fast i en bilkö - i Alvik! Min egen Thomas kom minuten för sent - ischias - hade fått vända och ta bilen. Två ledamoter släntrade in tillsammans - de båda behöver ju knappast förklara när de kommer för sent - snarare förklara om de kommer i tid.! Stackars Maria kom sist av alla - en halvtimme sent - hon hade försovit sig!  Och hon klev in i rummet - ägde rummet - och förklarade att hon bad om ursäkt för att hon kom för sent - och alla vi som någon gång drabbats av detta kände med henne!

Nåväl - i övrigt pekade alla kurvor uppåt. Fast sjukskrivningarna nedåt - frisktalen uppåt. Alla känner sig delaktiga och alla inklusivse gamlingarna är tryggare än genomsnittet! Och ekonomin bara plus - mer plus än budgeten. Och skolan som går bakåt fortsätter att skylla på fristående skolor. Och alldeles tydligt har Karl P i kraft av sin och partiets framgång förskjutit Lööw:et! Nu passar han på att läxa upp och ge igen för gammal ost!

I kväll har jag deltagit i första sammanträdet där vi försökt börja en analys av valresultatet på kommunal nivå. Mycket intressant! Själv fick jag beröm för  min "krishantering" under valrörelsen så jag fick nästan tårar i ögonen. Eller jag fick det - faktiskt! Och det beror inte på att jag är ovan vid beröm - hela min "familj" ger mig  så mycket "kreddit". Själv är jag mest orolig att jag inte hinner med/kommer ihåg att ge tillbaka. Det är så många som förtjänar beröm och uppmärksamhet. Och särskilt de som alltid finns där är lätt att glömma bort!

Men mest av allt från idag minns jag att jag liknats vid en gammel gädda! Tänk att kunna göra en så poetisk beskrivning av en gammelgädda som Ylva gjorde i sin kommentar idag. Själv kände jag att det var på pricken jag! 

Nu måste jag hinna med att ringa en kompis - natti, natti!

PS/Om ni vill läsa mer om mig än på min egen blogg så kan ni gå in på Mårten Ströms. Folkpartiet i allmänhet och Ylva Strutz i synnerhet måste ge i särklass flest träffar där. Dock vägrar jag att länka/DS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback