Bloggen suger!

Egentligen måste jag vara en riktigt konstig typ - bloggen suger hela dagen. Jag vill delge alla tankar om roligheter och tokigheter som jag tänker hela dagen. Det måste nog ha upprinnelse i någon form av övermod att några skulle vara intresserade av vad jag tycker och tänker. Men det bjuder jag på!

Och så hinner jag inte. Och det blir liksom för mycket - trots att det är en helt vanlig dag!

Men tänk bara vilka underliga tankar jag fick när jag såg om djurprojektet på Hall! Cyniska - hur kan dessa människor vara snälla mot djur - de som är mördare och inte tyckt att ett människoliv varit värt någonting. Samtidigt känner jag det här att innerst inne är vi alla folkpartister..nä skämt åsido så sitter Fröding där. "Och ingen är så god som själv  "hon" tror i sitt övemod  och skall du ej mycket berömma ej mycket häckla och döma". Och så har det ju alla varit bebisar - förhoppningsvis till lycka för sina föräldrar! Fast det finns faktiskt många bättre jämförelser - just detta att vi alla haft/fått så olika förutsättningar!


Pinsamt dessutom att jag inte kan min Fröding - citatet blev nog inte helt rätt. Men en fattig munk från Skara är det!


I alla fall har jag träffat min hyresvärdinna i kväll och meddelat det sorgliga i att min tvättmaskin pajat!


Och så är det Tina på TV - stackars Tina - jag gillar inte såna positiva människor just nu - och dessutom med ett språk som jag inte förstår!

Och konstigt är det när Nyamko med sitt utseende pratar en svenska bättre än jag själv - men den tjejen är klar och tydlig och kommer bli att till glädje för partiet och Sverige på sin ministerpost!

Och om jag nu också får tillåta mig att vara riktigt plump så kan ju inte hon ha anlitat "svarta barnvakter". Fy så dåligt, Ylva. Men hennes förslag om att slå ihop alla diskrimineringsombudsmän gillar jag! Synd att Jämokillen - han advokaten Borgström - som jag gillar inte ställer upp på det!

Och jag har faktiskt glömt att berätta för min mamma att Nyamko blivit minister. Undrar om hon uppmärksammat det - mor är en stor beundrare av Nyamko - vars namn hon har svårt för.

Jag återkommer i morgonbitti - då är jag en ny människa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback