En morgon kortis

Äckligt - nu är det en kommentar igen med rubriken "sexy" och en länk. Kanske måste fråga min bloggchef Roland hur sånt hamnar där. Och framför allt om det går att undvika dem och om jag ska plocka bort dem direkt. Jag har ju sagt att det ska mycket till innan jag plockar bort kommentarer - inklusive anonyma såna - men det här hade jag inte räknat med.

I Kina väcker en bloggande gravid kvinna stor uppmärksamhet. Det kan man läsa om i DN. Upprördhet kanske är bättre ord. Hon skriver nämligen om sin väntade baby "Piggy". Upprördheten beror på att den kvinnliga journalisten gjort slut med sin fästman och är ensamstånde blivande mamma. Hon kallas hora och andra tillmälen. Glömde kolla om bloggadressen fanns med - och når jag kinabloggar??

Papperstidningarna har annars inte kommit än - därav denna snuttblogg. Men så fort de kommer avslutar jag detta.

Ska halka mig till stan på sommardäck och lämna in bilen för service, däckbyte och plåtskada. Så jag blir billös några dagar. Fast jar har lånat till mig en bil av kompis Birgit. Den får jag tillgång till någon gång under dagen.

Men hur jag ska ta migfrån bilfirman och till stadshuset återstår att lösa. Förmiddagen ska ägnas till PTU - så det kan väl bli en rapport under dagen/kvällen. I eftermiddag ska vi träffas första gången i den borgerliga kartellen för att börja diskutera fördelning av platser.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback