Godmorgon!

Härligt att konstatera att fler än jag drabbats av en nostalginoja när Fritz Olsson huset ska rivas. Till och med en så rationell person som redaktör Öbom på Kuriren.

Annars är det mycket PO Eriksson i tidningarna idag - 60 år fyllde han vilket jag glömde att skriva i mitt grattis på bloggen i går (usch vilken mening det blev!).

Och gamle fp-kämpen Elis Arvidsson är på bild och med artikel i dagens NK. Än räcker orken att protestera mot "kollektiva bestraffningar". Hans bostadsrättsförening har kollektivanslutet alla bostadsrättshavarna till ett internettabbonemang. Alltså inte själva investeringsavgiften utan surfavgiften. Jag hoppas verkligen han vinner!

Lite illa var det att Reinfeldt var ute och tyckte om radiottjänst polisanmälan - men minst lika illa är det väl att vd Christina Jutterström varit med och fattat beslutet om polisanmälningar. Inkassering av tv-avgifter är ju en urgammal uppgift för radiotjänst lite märkligt att det inte redan har rutiner för polisanmälning eller ej. Och jag påminner mig nu också ett fall som jag var inkopplad på där radiotjänst Kiruna i absurdum förföljde en man som inte hade tv och avkrävde honom avgift. Han gick fri till slut - men det var banne mig rena stasimetoderna av Radiotjänst.

Tur i alla fall att jag inte är statsminister så jag får tänka och tycka fritt!!

Sören Wibe titulerar sig före detta riksdagsman - åkte han ur eller gick han frivilligt?

Riktigt illa är det också att moderaterna fortsätter att gräla i pressen. En ordförande och en gammal kassör har nu lämnat plus tydligen lite fler medlemmar. Några vägrar uttala sig - men det räcker att någon gör det så fortsätter intresset från media.

Annars har jag börjat morgonen med en sjuktransport - kompis Birgit som ska operera handleden idag fick skjuts till Sunderby sjukhus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback