Har jag missat något?

Har varit riktigt vanlig och tittat på nyheter och pysslat lite - från halv sju till halv åtta. Sen bestämde jag mig för att vila lite lätt framför TV:n. "Hem till byn" lät ju välbekant på något sätt. Men jag undrar ju förstås om jag missat något för det inleddes med "50:e avsnittet". Men goda vänner har tröstat - det har visst gått för i 150 avsnitt!

Annars vann mina favvo i kväll - Brynäs och Skellefteå. Just nu är favoritlagen följande i nämnd ordning: Luleå, SKELLEFTEÅ med Brynäs och Djurgården på delad bronsplats. Det stämmer inte riktigt med tabellen men det gör inget. Jag tror förresten att jag ska droppa Djurgården som favorit. Det sitter i ända sen Rolle Stoltz, Lasse Björns och Tumbas tider. Det är rätt onödigt att måste avslöja att jag var med redan på den tiden. Till och med Tumba är ju gammal - har fyllt 75 enligt någon tidning i dag hos frisören. Det andra två - åtminstone Rolle - lirar väl ovan där!

Fast Anton Stålarm - från Östergötland? - spelande för Timrå blev min nya favorit i kväll. Vilken kille på att spela hockey och vilken öppen och trevlig grabb!

Fast jag kanske måste ändra mig om Djurgår´n - visst coachades (konstig stavning det blev) av en Säärkijärvi - både utseende och dialekt skvallrade om hemlandstoner -¨åtminstone samma län som jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback