Min bakåtknapp är borta!

Min bakåtknapp är borta - dvs den på datorn. Vilket gjort att varje gång jag velat backa har jag blivit utslängd oavsett vad jag varit inne. Men nu är funktionen återfunnen under "visa" i menyn.

Herre gud vilket lyft för Radiotjänsts ekonomi som kultur- och handelsministern åstadkommit. Tusentals licenskolkar har frivilligt anmält sig. Sparka licenskolkarspionerna och arvodera kvällspressen i stället. En liten hacka också till NSD och Kuriren som båda hittat länets SSU-bas som också har fingrarna i syltburken.

Måste tillstå att jag hade samma reflketion som ledarskribenten i Kuriren gör i dag. Det var smått pinsamt att Reinfeldt kallade till presskonferens om Tsunamibanden. Visst - jag köper alla hans argument om öppenhet - men det hade väl räckt med ett pressmeddelande. Redan efter ett par tre minuter funderade jag själv i termerna - var det inte mer än så här?

Den förbenade snuvan tar ut sin rätt - dels går jag på halvfart och allt tar dubbelt så lång tid som vanligt. Så visst blir det jobb idag ett antal timmar. Och i morgon kvarstå inläsning för utskottet och att samla ihop för eventuella tyckanden på kommunstyrelsen.

Kunde läsa i Kuriren - Jackie Bortz artikel - att alla partier utom rättvisepartiet socialisterna - stöder Maria Salmgren i den moderata maktkampen. Jag vill bara här säga att för min personliga del håller jag mig helt utanför moderaternas interna maktkamp och neutral till vem det blir i slutänden. Det vore väl förmätet av mig att ha synpunkter på vem de ska ha som gruppledare. Däremot känner jag stor medkänsla för att flera far illa i den här cirkusen! Och stor oro hur det ska landa? Och visst kan jag ha en personlig åsikt om hur detta ska ända för att göra skada för så få som möjligt - men sånt är personlga tankar som inte går att hindra men som ska stanna inombords!

Nu lite vattna blommor och plocka skräpblad innan vanliga rutten till mor och far. Inhandlingslistan ska jag väl också hinna med idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback