Min kompis heter Roland

Han har tackat för "insatsen" min kompis Roland. Han heter så han som är "chef" för den här bloggen. Det är motsägelsefullt att det helt plötsligt (nå jag har kommunicerat med honom tidigare) dyker upp en människa av kött och blod i denna cyberrymd. Samtidigt som det liksom spökar och kommer nästan kusligt anonyma kommentarer i form av knäppa länkningar. Inlägget om Lisas 6-ärs kalas sen i februari har dragit till sig två sådana i natt igen plus en annan länk på ett annat inlägg. Av länkarnas namn förstår jag att det är 6 som dragit till sig intresset trots att det är skrivet i sifferform!!

Tack till Annika S för din kommentar. I de här frågorna är vi riktigt sams. Det beror på att vi sett verkligheten under hyfsat många år. När nya generationers tjejer kommer i 18-20 års åldern och talar om tjafs om jämställdhet - de är minsann jämställda. Och samma tjejer återkommer efter man, barn och påbörjad karriär i 30-35 års åldern och konstaterar att ojämställdheten påtagligt finns kvar även om det går med små myrsteg framåt.

Och opinionen är med oss. Fortfarande majoritet för sittande regering. Jag hade ju kunnat tro att rådande turbulens och den slagsida ändå media haft för att ensidigt visa löftessvek skulle gett något utslag i opinionen.

Kommer inte ihåg om jag berättade det - men visst slank jag in på Magnifique - bara för att titta. Men hem kom jag med en brun kostym. Bara för påseende förstås - men....Ja, vi får väl se jag har nu en natt till på mig.

Och nu ska jag dra till mor och far för morgonfika. Sen påbörja en försiktig färd mot staden. Det är vitt på vägen utanför här men det borde inte vara alltför halkigt. Det var rätt torrt underlag tror jag. Och i morgon bitti ska jag lämna in för däckskifte och service. Och så en liten plåtskada så jag blir utan min bil i några dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback