Minst fyra karlar avverkade idag!

Först började jag med partisekreteraren Erik Ullenhag. En timmes telefonsamtal men det var han som fick ringa upp så det var gratis.

Sen träffade jag Tobias Krantz på landstingshuset och där bjöd Jens på fika. Tobias hade presskonferens om motionen Ny start för Norrbotten som han väcker i riksdagen. Tobias är vår fadder i riksdagsgruppen nu när vi inte har Anna.

Under tiden Tobias och Jens hade presskonferens hann jag umgås med min favorit centerpartist - Stefan Tornberg - som numer är riksdagsledamot också. Kul att hinna prata en hel halvtimme. Annars slänger vi bara till varandra något på bloggen eller via mail. Stefan är en gedigen person! Och som också lockar till skratt - en god kombination.

Så anslöt broder Thomas också. Och när riksdagsmän gör snabbvisiter i stan brukar jag ta med dem till Ormberget så att det på ett snabbt och elegant sätt hinner se hela stan. Nu har ju Tobias av kända skäl varit här tidigare - dock hade han aldrig varit på Ormberget - vilket Thomas påstod sig inte heller ha varit. Så eftersom de var på sin jungfru tur dit så fick jag pröjsa lunchen!

Men det var billigt - 210 kronor för tre - mot min bilplåt kille som jag fick lämna ifrån mig 3 000 spänn till. Men nu är dörren fin, slät och omlackad.

Och jag är ensam kvar på expen - eftersom AG cyklat iväg till sin tandläkare på Porsön. Och när hon och jag träffas i morgon bitti då kan vi säga att i morgon är det fredag. Fredag måste vara den mest frekventa veckodagen - den bara rusar mot en hela veckan.

Och grattis till min namne Ylva som hållit sig från att röka i tre veckor - hurra, hurra, hurra!! Som före detta rökare kan jag säga att de tre första åren är värst - nä jag skojar bara det går fortare än så att bli fri. Men det är svårt och det är nog bäst att inte basunera ut sina försök alltför högt och ljudligt. Såg idag ett "råd" som nyligen fimpade i tidningarna i landstingets kampanj - men även om han gick en bit från entrén så såg jag nog! Han kan trösta sig med att det gick lika illa för folkhälsorådet i kommunen. Jag tror det kommer gå mycket bättre för Ylva även om jag nu givit viss publicitet åt henne på bloggen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback