Moralen har segrat!

Dementin kom idag - inte var det någon naken segrarinna vid bastubadandet under Römppävikko. Igår i NSD kunde vi läsa att segrarinnan tappade badhanduken och framträdde naken. men tack och lov så kom en dementi idag - det vara bara en del av ena bröstet som halkat fram.

Konstigt att jag hann med att blogga under valrörelsen men nu är det allt sämre med det. Och ändå finns så mycket att tycka till om.

idag kan man ju fundera hur journalistiken fungerar när en kände hockespelare redan i maj anmäldes för fylleri och misshandel och det offentliggörs först nu. Alla smånotiser som finns som liten som stor brottslighet är ju från polisens lista (vars arbetsnamn jag glömt). Lite beklämd blev jag när jag hörde ordföranden för Luleå hockey, Curt Johanssonb, försöka släta över det som hänt. Det här var ju efter säsongen så nog måste även hockeyspelare kunna få roa sig. Vad då roa sig???

Rose-Marie Sandelius vill ha en kontrollgrupp inom äldreomsorgen. Som stickprovsvis kolla kvaliteten på äldreomsorgen. Kan det inte duga med folkpartiets äldreombudsman som ska ta tillvara de äldres rättigheter? Själv är jag inte särskilt rädd för att bli beroende av hemtjänst och/eller äldreboende. Jag möter bara "änglar" inom den verksamheten. Men visst - vi kan ju läsa om att rötägg dyker upp även där och visst är våra äldre värda att vi värnar kvaliteten.

Jag följer Stefans äventyr i riksdagen. Vad kul för pappa Ossian att få vara med och installera Stefan i riksdagshuset. På Stefans blogg finns bild från Luleåbänken med han och Fredrik Lundh. Fredrik som fick en mardrömsstart på sin riksdagskarriär med inställt flyg - men det redde sig till sist. Kul med alla bilderna från Fredriks mobilblogg - hoppas han orkar hålla i.


Nu ska jag "tjuvtvätta" trosor i husets tvättmaskin. Men jag har inget dåligt samvete för det för under massor av år tog jag alltid hem vår tvätt här till min egen tvättstuga i huset. Till saken hör att min maskin är paj - och jag har inte ens anmält det till hyresvärden än. Försökte ringa men inget svar - kanske tre veckors semester på Bali? Hemska tanke!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback