Någonstans möts årstiderna

Tror nästan inte det är sant att internet fungerar idag också. Så glad man blir när något blir bättre än förväntat. Nu hade de hotat med noll internet till söndag kväll och så kom den i natt. Trodde kanske att det inte skulle hålla. Men visst nu har jag kunnat vara ute och botanisera på nättidningarna.

Men inte mycket att kommentera där - första tråkiga nyheten jag möttes av var att Luleå förlorade mot Brynäs trots att de just reducerat när jag lämnade dem.

Glad nyhet att Lina kom fyra i sprintfinalen. Dock har jag inte riktigt vant mig den sporten så det som håller mig vid TV:n är Lina och de norrbottniska framgångarna.

Har pulat papper framför TV:n sen jag äntligen iddes stiga upp. Tror alltid att den extra timmen är oändlig när vi äntligen får tillbak den. Men nu har jag förslösat det mesta av tiden. Dagen är inrutad med tolvkaffe med föräldrar och kusin Kerstin (om inte kyrkan dragit iväg med henne) sen ska jag åka till expen och läsa in handlingarna för morgondagens au. Och kasta en blick på vad som kommer på fullmäktige. Det är ju gamla "inlästa" ärenden men ibland har jag någon notering om att inhämta mer fakta.

Och rubriken då?  - jag gillar inte dagens väder - 9 grader kallt och riktigt äckligt solsken. Det är mer som en vårvinterdag än slutet av oktober. Nu ska mörkret råda så jag får längta efter värmen och ljuset av juleljusen! Fast om det håller sig vid minus 9 går det väl an - bara det inte blir moddigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback