Saknad?

Jag hoppas någon i alla fall noterat att jag varit borta från bloggen. Det är dock inte helt frivilligt. Hade bestämt mig för att träna att vara riktigt långledig från fredag efter middag till söndag eftermiddag i alla fall. Söndag em är det lite inläsning för utskott och fullmäktige.

Men det blir inte alltid som jag planerar. När jag kom hem på fredag - efter en färd i modd och snöyra - visade det sig att internet inte fungerade. Oj vad isolerad man kan känna sig - det är nästan ett beroende som stör mig.

Bättre blev det inte lördag morgon - fortfarande utan internet och kunde alltså inte ens skicka några tidningskommentarer. Nå nu var det ju inte precis några kioskvältare i någon av tidningarna. Men nog är tidningsbuden beundransvärda som kommer i ur och skur. Jag vet inte hur mycket efter ordinarie tid hon var idag - men klockan 6 när jag steg upp fanns i alla fall tidningarna i lådan.

Men abstinensen blev för stor så vid åtta-tiden var jag tvungen att åka till expen och läsa mail - och framför allt skicka några som jag planerat att skicka hemifrån redan i går.

Men naturligtvis så glömde jag skicka ett - och därför är jag här igen nu - men det kombineras med lite mathandel så det är väl okej. Men jag måste erkänna att på morgonen glömde jag fullständigt att gå in och skriva något här.

Men sanningen att säga kommer jag inte ihåg något värt att kommentera från dagens lokaltidningar. Det var lite moderatgräl i båda tror jag. Maria hade fått ett helsidesporträtt. De försökte få ut henne på banan och snacka skit om sina partikamrater men hon är tillräckligt rutinerad för att parera sånt.

Inte heller en snabb genomgång av nättidningar gav något. Kuriren hade inte ens rapportering från Luleå hockey matchen. De låg under med 2-0 men reducerade. Hann inte följa radion mer men jag hoppas vi vann.

Andra bloggar får jag avstå av tidsskäl.

Nu ska jag försöka komma ihåg att skicka uppgiften om ytterligare en post inom landstinget ut till lokalavdelningarna som ska nominera.

Jag återkommer i morgoneftermiddag då jag kommer att finnas här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback