Som en julbonad

I väntan på tomten höll jag på skriva - men jag menar tidningarna. Fast det är inte så konstigt att jag tänker tomte för när jag tittar ut så snöar det fridfullt som på en julbonad. Och riktigt kallt kändes det när jag spanade efter tidningarna.

Noterar att Norrbottens Kuriren - så proffs man borde vara - haft problem med upphovsmannarätten. En ljudfil har dragits tillbaka från bilagan Puss.

Blankslitna däck livsfarliga skriver Expressen. Nu kan jag väl erkänna att jag kört på sådana. Åtminstone enligt killen som nu fixat min plåtskada på bilen. Riktigt olagligt påstod han. Fast jag beställde tid för byte när han sa till.

Och alkoholnotan 20,3 miljarder vilket troligen är alldeles för lite. Dessutom är bruttobeloppet 29 miljarder. För den och de som upplevt missbruk på nära håll kan läggas till allt mänskligt lidande som inte ens kan mätas i pengar. Hur mycket tårar och förtvivlan skulle inte kunna mätas upp?

Och apropå drogmissbruk så har Naomi Campbell misshandlat sin drogterpeut. Ja kändisarna har väl egna såna förstås - vilken nytta de nu gör. Ofta man hör om kändisars missbruksbravader men sällan om någon långvarig avbön.

Idag har jag tre män att komma ihåg. Samtal om framtida organisation med partisekreterare Ullenhag klockan 08.15, presskonferens med vår "nye" riksdagsledmot Krantz klockan 11.30 och 3 000 spänn till plåtkillen som fixat min parkeringsskada.

Nu får allt tidningarna komma - klockan är 05.15 - om mitt tidsschema ska hålla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback