Tidningstoppen

Bäst i dagens tidningar är NSD:s etta där Jesper Josbrant står och håller upp en skiss över Lulsundsberget. "Tavlan döljer helt hans huvud och nedanför tavlan sticker kropp och ben fram och rubriken är Huvudlös idé? Måhända jag gillar det för att jag inte byggnationen som den är utformad gör sig på berget. Men de hävdar ju att det ska bli så mycket mer estetiskt tilltalande i verkliga livet. Vi får väl se!

Och OA försöker skyla över Johan Sparrmans skolk med TV-licensen som ungdomligt oförstånd. Ja, tänk att en 23-åring får gifta sig och skaffa barn, försvara landet och gå på systembolaget. Men om han ger blanke den i att betala TV-licensen då ska det skylas över med ungdomligt oförstånd. Skärpning - det är inte underligt att vi fostrar fram de ministrar vi gör - oavsett partifärg!

Och miljöpartiet sticker ut hakan och ska rösta för arbetskraftsinvandring - ja anpassningen och följsamheten till sossarna gav väl inte särskilt mycket.

Gammal träning färskvara skriver Norrbottens Kuriren i en artikel - den hoppade jag fort över. Men apropå träning - vad är det som händer runt Ida Therese och brottarna? Vad jag kunde se handlar det om tre brev med kritik - men locket på vad det gäller. Eller läste jag för dåligt? Vet någon vad orsaken till avstängningen är?

Och i Luleå verkar det vara som på Aron Marklunds tid. Då målades "Aron husmördare" på rivningshotade fastigheter. Nu orkar knappt någon protestera. Nu ska lilla Gökungen vid stadshuset också rivas. Trist - den hör liksom i hop med stadshuset. Men nostalgin och stadsbilden väger väl lätt när det är ett mögelhus och kostar multum att renovera. Fast jag kan ju undra hur det kunnat bli så med det huset. Knappast byggt på "byggfusktiden".

Nu är "rökpausen" över - arbete väntar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback