"Tycker om dig"

Tänk att klockan fem på morgonen en gråmulen oktober morgon mötas av ett kort på nätet med rubriken "Tycker om dig". På bild en förtjusande liten flicka som delar ut blommor och till detta en känd behaglig melodi som jag måste be avsändaren - min förtjusande namne Ylva - att hjälpa mig med.

Annars blir jag mest brydd över vad som händer i cybervärlden. Vet inte om jag är skadad av intrångsaffören - men lite oläckert är det att gång på gång mötas av frågan om jag verkligen vill stänga av - en annan användare finns uppkopplad? Och helst plötsligt  har jag börjat få kommentarer på mycket gamla inlägg på min blogg. Avsändare är "google", "Yahoo" och "beastsex".

Och några timmar senare - när jag återupptar detta skrivande - kom
Musica latina med fyra likalydande intetsägande kommentarer - alltså denna länk.

Och allra mest förvånad blir jag att det är 1:april nästan varje dag. Nu säger de att kulturministern inte betalt TV-avgiften på 15 år. Eftersom det inte är 1:april och kulturministern kommer med de larvigaste av förklaringar finns vara ett råd till Reinfeldt - avsätt henne.

Idag är det annars kommunala frågor som upptar hela dagen - förberedelser inför kvällens månadsmöte. Och lite lappar och mail om folk som ska ringas  och saker som ska undersökas. Kan väl möjligen bli tid för någon liten avkopplande rast och kommentera om det händer något under dagen. Partiledardebatten hoppas jag kunna lyssna på i bakgrunden via radion.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Undra sa flundra om gädda är fisk,tror att det var Annies song jag valde.Vet ni vad allihopa,jag vaknade upp på lördag morgon och blev icke rökare efter 20 års blossande.Hux flux kändes det bara så in i vassen äckligt,korkat och fel att röka.
Ylva,jag har skrivit önskelistan till tomten och hans nissar,cyklar över med den i morgon el.på fredag så får vi se vad som händer och fötter.

Kram kram!

2006-10-11 @ 21:36:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback