Vad lite jag hinner skriva

Vad lite jag hinner skriva på bloggen eller vad sällan är väl bättre uttryckt. Konstigt att i brinnande valrörelse han jag med fler inlägg än nu. Ser att det var 18 timmars sen jag var in senast.

Nu drar TV igång. Stora nyheten är att Byggnads under många år lurat sina medlemmar på 1,5% av deras löner. För att granska deras lönebesked. Vilken dumförklaringar av sina medlemmar! Dessutom verkar det då på den byggnadsombudsman som uttalar sig att de också lurat staten på skatt. En granskning av byggnads skulle nog ge utrymme att kompensera höjd a-kassa med sänkt fackföreningsavgift.

Överraskande förslag från regeringen är det andra. Vapenamnesti under sex månader. Tyvärr är det väl inte de vapen som används på ett illegalt sätt som utgör huvuddelen - men det är bra ändå. Förra vapenamnestin var väl också under en borgerlig regering?

Och grattis till Luleå basket som vann sin hemmamatch!

Det är det lilla jag hunnit suga åt mig på morgonkulan - innan de riktiga tidningarna har kommit! Det som hände och det jag hörde i går hr sjunkit undan.

Dock kan jag rapportera att en känd journalist kunde beskådas på stavgång genom Sunderbyn i går förmiddag. Jag riktigt kände hur uttittad jag blev som gled fram i bil. Eftersom vederbörande bor någonstans i Gammelstad torde det vara en präktigt lång promenad som vi får läsa om i hälsobilagan.

Svårt att bryta rutiner men nu måste det bli  dusch före tidningarna. Jag måste hinna röja snö utanför expen innan sammanträdet 08.15. För övrigt är det mandatperiodens sista kommunfullmäktige i eftermiddag.


Kommentarer
Postat av: Antonio

Very nice site! Good work. http://www.sessit.port5.com

2007-02-27 @ 19:44:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback