Vad mallig jag blir x 2

Vad mallig jag blir när han som filmade oss på fullmäktige igår har sett att jag nämnt hans namn på min blogg. Det innebär ju att han har sett mig också! Är det inte det vi vill alla - att bli sedda. Inte alltid att bli omtyckta för allt vi gör - men just sedda. Att vi också finns här ock nu! Här är i alla fall länken till fullmäktige på TV- själv höll jag på falla av stolen att se mig själv stå där och röra mig alldeles för mycket. Får nog gå på kurs igen. Här är länken - mycket motvilligt: http://www.kommuntv.se

Och så Lars H:s kommentar - att min blogg är ovärderlig - för honom och andra som följer politiken lite perifert. Då blir jag mallig igen - då blir jag  ju också sedd.

Roland Eriksson chef på tekniska visade en bild - men så snabbt att jag inte riktigt hann uppfatta den - jag tror av hans försnack att det skulle spegla bilden av den första entreprenören - fast jag fattade inte den abrovinkeln (nu använder jag ord som jag inte vet vad det betyder - riktigt). "Jag ska ha så mycket inre trygghet att det balanserar all yttre otrygghet."  Att förstå att livet än ändligt - att vara till för att leva och låta andra leva och växa!

Jag vet inte om ni märkt det - men sen något år tillbaka så undviker jag ordet "man". Och också faktiskt ordet "bör". Det första handlar faktiskt om just om det ordspråk Roland relaterade till. Jag måste vara så trygg att jag kan skriva "jag" istället för man. "Vem f-n är man?" . Och skriva "ska" - istället för politikerälsklingsordet "bör". Prova själv får ni se! Ni kommer ockå köra delete över ordet "jag". Hoppas ni skriver "jag" tillslut!

Det här var lite allvarligt svammel från mig - god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback