Yes, jag har biceps!

Yes, jag har biceps! Nu har jag svart på vitt. Min husläkare har skrivit att röntgen visat  "en stor mjukdelsförkalkning mest motsvarande långa bicepsrssenans förlopp i dess övre del." Yes, Jan-Erik jag "älskar dig min husläkare" - men inte blir jag klokare av det här. Går det över? Ska jag göra något?

"Således en form av restfynd efter en seninflammation med kalkutfällning." So what, kompis! Vad ska jag göra? Varför får man sånt?

Annars har jag bestämt mig för att vara ledig i morgon. Jag måst våga leva och bara vara - inte bara prestera hela tiden. Att bara var hemma och "pilla lite grann överallt".

Och genast tecknade Mor in lite tid. "Då kanske vi kan hänga tavlorna?" De som blev nedplockade när nya TV:n kom in. Ja. Mor, vi fixar det i morgon!

Lider fortfarande av valprestationsångesten. Alldeles uppenbart! I går sov jag hela kvällen - i kväll har jag svårt att komma till ro. Varannan dagssyndromet!

Men jag lärde mig något bra av vår krysskung Anders - han som vann tillräckligt många kryssröster så jag slapp äta upp min blåklintshatt. Han hade en historia om en Samuraj som varje morgon hoppades att överleva dagen. Och som varje kväll skänkte en tacksamhetens tanke för att han gjort det!

Det är väl så vi ska leva!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback