Hej och hå vad det gungat och gått!

Ja vilken rivstart det blev för "alliansdamerna". Nästan framme vid hamnen ringde Maria och hade glömt vårt manifest hemma. Själv hade jag avsiktsförklaringen men inget annat. Tvärgir över till höger fil (praktiskt - inget politiskt) och raka spåret mot expen. Ringde Thomas som fixade framsida. fram med manifesttet - och som vanligt var häftapparaten borta.

Fem minuter senare anlände jag för promenad ut mot piren. Första gången presskonferens på en segelbåt - och jag var nästan beredd att avstå. Ni vet - kliva på den smala snip som utgör båtens front, hålla i någon lina som jag inte vet bottnar. Nå, nu var det ganska kul att journalisterna nästan var blekare än jag. Till saken hör att jag är höjdrädd och har dåligt balanssinne. Dock var det en tröst för mig att det hela omgavs av vatten - eftersom det är mitt "element" trots att jag är Vädur.

Nåväl, solen bröt igenom regnet - symptomatiskt för vår nya kommunledning - och vi hade en riktigt trevlig stund. Vi blev fotograferade vid rodret - som till min besvikelse bestod av en pinne som såg ut som en avbruten åra. Jag trodde det skulle vara en tjusig ratt!!

Och ut ur båten tog jag mig elegant (hoppas inte Göran publicerar foto) ur båten alldeles på egen hand.

Förbi expen - valstugan nästa - åter expen. Och sen har Thomas och jag invaderat Råneå för utdelning av material. Vi tog vägen via Prästholm och hamnade så småningom i Erland Nilssons Böle. Vi sökte postlådeställ som vi nådde från bilen eftersom regnet stod som spön i backen. Camilla - möjliggöraren - strålade från affischtavlan - och vi undrade om det var Erland som fixat det?

För sent kom jag för att se Lars "Lejonkungen". Men utfrågningen i övrigt har jag sett - och blivit klokare??

Jag har fått kommentarer från en spännande kristdemokrat som uppmanar mig att dricka vin - för honom också eftersom han som kd:are inte kan göra det. Och en kommentar från Sven som jag inte förstod. Förlåt vänner att jag inte hinner/orkar kommentera - men på upploppet ska man väl vara slut - men lika slut som Göran Persson är jag inte!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback