Hoppas jag slipper ut!

Nu ska jag dra till valstugan och hämta valsedlar för hela alliansen. Och föra dem till häktet där det ska vara förtida röstning. Kan hoppas att jag kommer både in och ut.

Om jag inte vore så spyless på hela den så kallade intrångsaffären skulle jag skratta. Nu talar sanningsvittnet Niklas Svensson, Expressen ut. Jag må säga att jag aldrig kommit riktigt överens med den gode partisekreteraren Johan J men att han skulle dela hemlighet med Niklas Svensson - en av de största folkpartiätarna - har jag mycket svårt att tro på. Det ska bli onekligen bli spännande att se hur historien ändar.

Det förefaller vara mycket dyngspridning nu - under vad de spanar på hos mig? Anna blev under gårdagen beskylld för att vara skriven i Uppsala - en plats hon tydligen besökt på fyra år. Men det är väl några "vänner" som tycker hon är för duktig och sticker ut.

Så körde de racet om att riksdagsledamöterna får högre ersättning än vanliga dödliga. Vilket tydligen är en sanning med modifikation. Tydligen är det vanligt förekommande inom statliga jobb och även privata. Skulle riksdagsledamöter har något därutöver är det naturligtvis helt fel och bör förändras.


jag kan avslöja att jag inte hann skriva detta färdigt innan jag åkte - så det gick bra att få lämna häktet också. Och alla alliansens valsedlar finns där nu.


Kommentarer
Postat av: Kristdemokraten Max Hobstig

Om jag förstått allt rätt så kom du ut från häktet. Hoppas att var välbehållen.

Om den s.k. intrångsaffären skall du inte fundera. Det är bättre att jobba på som en iller hela den här veckan ut. Sen på söndag kväll tar du ett glas vin och tittar på valvakan.

Själv kommer jag nog att avstå från vinet eftersom jag är kristdemokrat och inte dricker vare sig vin eller öl. Jag får hålla mig till rom. Och går det som vi båda hoppas så kommer jag efteråt att gå ut på balkongen och sjunga "femton gastar på död mans kista å en flaska e full av rom"

Har re gott och gör som jag säger :-)
mvh Max


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback