Jag litar fullständigt på Anna!

Eftersom jag inte hinner skriva så mycket denna morgon så klipper jag in det brev jag skickade till våra valarbetare i går kväll. Det är väl ungefär samma som jag skrev på bloggen i går kväll. Det spekuleras nu i om Leijonborg har vetat något. Våran Anna sitter i den innersta kärnan - partiledningen - tillsammans med Lars Leijonborg. Hon har inte känt till något om detta. Och hennes ärlighet litar jag fullständigt på.




Hej vänner

lite galghumor måste också en folkpartiombudsman få ha en dag som denna. Rubriken låter väl socialistisk! Efter trettio år i partiets tjänst har nog denna dag varit den jobbigaste. Men jag tjuvlyssnade på vår riksdagsledamot Anna som vid 19-tiden fick kommentera läget. Hon sa ungefär så här; ja inte har det varit någon rolig dag - men jag kommer säkert att få uppleva både bättre och sämre dagar. Så även jag har något att lära.

Det är viktigt att vi som individer kan ha distans till vad som hänt. Det är inte vi som gjort något fel. Några få personer ska inte få spoliera allt jobb vi andra lagt ned. Och den moral och etik som vi står för.

Låt oss vara chockade, ledsna och förbannade idag. Men låt oss också tro mer på våra egna än på våra politiska motståndare. Anna GK har inte känt till något om denna story. Henne tror jag på - vilket också spiller över på vår partiledare!

Aktuelllt försökte ställa dagens händelser som motsats till vårt budskap om moral, etik, ansvar och krav. Jag tycker det är precis tvärtom. Folkpartiet har agerat precis som vi kräver av andra. Ta konsekvenserna av ert handlande. Jämför med andra partiers "historier".

Vi får väl se vem som sitter med Svarte Petter till slut! Läs min blogg: strutz.webblogg.se
så får ni mina personliga känslor.

I morgon ger vi järnet igen.

Massor med kramar till er alla

//Ylva

PS/Ni får gärna ringa mig om ni känner att ni vill prata av er/DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback