jag önskar ni fick vara med.

Nog önskar jag valrörelsen åt pipan många gånger. Men dessa sista självande, intensiva dagar skulle jag inte vilja vara utan.

Och undrar gör jag om någon saknar mig överhuvudtaget. Jag skrev en kort morgonblogg om att jag levde och mådde - för att trygghetslarmet i form av kompisar som ringde inte skulle sätta igång.

Nu när jag kom hem såg jag att jag förmodligen inte publicerat det - och ingen ringde i alla fall. Fy så synd det är om mig - ingen bryr sig.

Fast  Hendrik i Boden han mailade klockan 7 och funderade att krönikan inte kommit och om han kunde hjälpa mig. Gulligt, Hendrik, men just då hade jag fått iväg den.

Ut med Els och Anja till Kallax för att hämta Nina Lundström - själv iväg tillbak till expen för tio minuters överläggning med Thomas. Iväg och träffa Nord Nytt - vilket resulterade i ett cirklande med "kryssa Strutz" bilen fram och åter. Till valstugan vid 12. Avresa mot Råneå vid två tiden. Först köpte jag leggings för jag höll på att frysa ihjäl.

I Råneå möttes vi - jag och Karin - av Jens som redan var där med flickorna. Sara tittade på mina blå och svartrandiga leggings. Tog handen lite generat för munnen och sa lite fnittrande: farmor har leggings!

Annars ägnar vi nu mycket tid åt att förklara att vi inte ska lägga ner vårdcentraler. Vårt husläkarsystem innebär utökat antal distriktsläkare och fler läkarmottagningar/vårdcentraler. Ett förslag som ett enigt folkparti i Norrbotten står bakom - inklusive Anders Mansten. Jag trodde det skulle vara slut på tjafset när sanningsvittnet Mårten Ström bekräftat att vi meddelat att detta är en tidningsanka. Men enligt uppgift har något (S)ockenljus hos socialdemokraterna kommit på att göra en namninsamling mot nedläggningen av vårdcentraler. Snacka om hjärnspöken!

Rundvandring på bloggarna visar att Karl Petersen rensat ut hela sin gästbok i ivern att bli av Kristina Niva. Hoppas han tackar för mitt tips. Mårten öser galla över min blogg - visst Mårten - du tror väljarna glömmer så fort - men det gör inte jag.


Nåväl Råneå var bra - åter Luleå och åt middag på Österns pärla med Jens, Sara och Lisa. Och i morgonbitti ska jag vara på ett äldreboende klockan 06.50. Rapport kommer! Därefter valstuga hela dagen - härligt!

Egentligen skulle jag bara gå in i kväll och beklaga att jag inte orkade skriva - men det blev som vanligt en hel roman. Men nu har jag rensat ut så jag kan drömma ljuva drömmar istället. Om vad och vem berättar jag dock inte - det finns en gräns även för mig - även om ni inte tror det.


Kommentarer
Postat av: Karin

Trygghetslarmet funkade i morse!

2006-09-01 @ 21:34:20
Postat av: Gerd Niemi

Det är fart och fläkt på FARMOR ! Vi gillar läget. Sak vi k(r)yssa Ylva?-JA det ska vi!!!Tjosan!

2006-09-01 @ 21:47:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback