Jag ska inte ropa hej

Jag ska inte ropa hej förrän folkpartiet har gjort ett bra valresultat. Men det känns väldigt bra att allt nu enligt Sifo tyder på att det olagliga intrånget inte verkar påverka opinionen negativt. Uppåt i två mätningar å rad, 9,4, 9.6, Det innebär nog att vi är åter i spannet mellan 9-11 procent som vi var innan.

Jag vill gärna säga det igen; det olagliga intrånget är värt att fördömas men det får ju inte användas för att skapa en bild av att allt vi vet om sossarna (och andra partier) skulle hämtats via detta. Det har i 30 års tid - innan datorernas intåg - läckt information ut och in i partierna. En del till och med vilseledande information har ibland läckt ut - desinformation.

Apropå intrång så fick jag information i går om att sossarna affischerat på en vårdcentral - inne innanför entredörrarna. Absolut förbjudet - vilket väl åtminstone det parti som är landstingsledningen borde veta och respektera. Affischerna talade om hur hemskt det skulle bli med alliansens "privatiseringar" och hur tryggt det är om de rö(s)tar med sossarna.

Och apopå olagligheter så verkar nu någon ny skandal vara under uppseglande inom polisen. Med gillrad fälla vid knarkköp.

Men alltså; idag flyter inte skrivet. Kan det vara för det maktpåliggande uppdrag jag har? igår ringde min granne när jag var i valstugan. Hon ville fråga om jag kunde mata kaninerna, vattna blommorna och ta in posten åt henne i 12 dagar. Jag var förvarnad - hon och Bosse ska åka till Skottland och gifta sig. Uppdraget lär väl inte ta så mycket tid - men jag är så rädd att kaninuslingarna rymmer. I vintras fick jag hjälpa Marie att jaga dom runt huset ganska länge innan vi med gillrad matfälla lyckades fånga dem. Det är inte bara knarklangare som tas via gillrade fällor.

På återhörande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback