Krispaket - och utslagen!

Sorry kompisar att jag inte hört av mig förr. Men gissa om dagen går till historien! Man tror att man deltar i en dokusåpa - orden är Marit Paulsens. Efter kvällens telefonsammanträde. Den bild som  mediadrevet visar är inget som vanligt folk förstår - precis som i dokusåporna.  Samma budskap från hela landet.

Det finns absolut saker att ta avstånd från. Men i grunden handlar det om några personer som inte använt omdömet. Och i vanligt folks medvetande dömer man inte ett helt folk för det. Inte ens ett helt folkparti.

Läckor i och mellan partier har funnits under alla snart 30 år jag varit aktiv. Långt före datorernas tid. Om jag får veta att socialdemokraterna ska bedriva en äldrekampanj - skulle jag väl aldrig drömma om att tro att någon skrivit in katten Max namn och därmed krypterat sossarnas intranät. Såna uppgifter får jag likväl genom att prata runt med vilken socialdemokrat som helst. Men fortsätter det här drevet så ifrågasätts väl snart om inte jag också haft tillgång Sapnet.

Och hur dum får medierna göra oss. Tror någon att folkpartiet skulle applådera att någon går in och spionerar med en dator som ger tydliga avtryck som vilken amatör som helst kan spåra. Lite mer raffinerat får det väl lov att vara.

Ett särskilt tack vill jag rikta till Annika, före detta SSU-tjej - som i Norrbottens radion idag sagt att folkpartiet inte ensam kan lastas för att sånt här händer. Att det finns en kultur inom ungdomsförbunden som vi alla måste hjälpas åt att förändra. Sånt är juste.

Jag har idag också lärt mig mycket om skillnaden mellan verklig omtanke - över partigränser - och fariseé beteende. Det är gott att ha med sig - och följer inte alltid block och alliansgränser! Lärorikt!

Egentligen skulle jag bara gå in och skriva och tacka alla - och det är faktiskt väldigt många - som hört av sig och stöttat. Och som tror på oss! Som tror att andra sanningar också kommer att visa sig. Och tack till mina valarbetare och förtroendevalda som visat uppskattning för de rader jag skrev i går kväll - direkt ur hjärtat!

Annika från vänsterpartiet har tipsat om ett krispaket som finns att köpa på hälsokosten. Fast hon rekommenderade dubbel dos mot receptet plus att gurgla med starksprit. Och nu tror ni förstås att det är ett krispaket mot "intrång" men det är faktiskt en rejäl förkylning som håller på att slå ut mig.

Kramar och godnatt till er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback