Mest dystert!

Inte är det så mycket att glädja sig åt i Norrbotten vad valresultatet anbelangar. Ytterligare kommuner med egen s-majoritet. Min egen kommun Luleå till exempel. Grattis Karl Petersen till ett framgångsrikt val! Du lyckades hålla undan bakåtsträvarna i ditt eget parti från ramljuset. En del av framgången! Hoppas du nu förvaltar att du blivit av men "kommunisterna". Det sägs att en del borgerliga väljare röstat på dig för att få bort Börje Lööw - det förpliktar.

Eftersom jag satt vid datorn till halvtre så har tiden krympt på morgonen. Bara en liten solskenshistoria från gårdagen på valstugan. En invandrarkvinna passerar med tre barn. Barnet i barnvagnen upprepar gång på gång: "När öppnar målarn". Till slut vände jag mig om och tittade på ungen som tjatade om målaren. Då visade hon med fingrarna på kinderna och jag förstod att "målarn" var Birgit Stöckel och kd som stod för ansiktsmålningen vid vår lyckade alliansfest på lördag.

Kaniner har fått mat - viktiga saker i livet missar jag inte!

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Jag förstår mig inte på människor.
Så här i efterskott är det flera människor som är chockade! av socialdemokraternas framgång i kommunal samt landstingsval i Luleå.

Människor som inte gått och röstat eller röstat på ex.sjukvårdspartiet.Många har heller inte vågat göra annat än att till slut i alla fall rösta på det dom alltid röstat på av rädsla för det som är nytt.

För man vet vad man har, men vet inte vad man får, om än man inte tycker om det man har.
Min förhoppning nu är att Alliansen med Fredrik i spetsen som god ledare kan bevisa för alla och envar att det nya inte alls behöver vara skrämmande och farligt men i stället utvecklande,berikande och givande.

Vilket i sin tur kommer ge människor som i dag inte vågar möjlighet att ompröva och ta itu med sin rädsla och våga göra nya val i livet.

Jag är glad för den gemensamma framgången men jag tycker det är ledsamt att inte du Ylva redan nu får visa vilket bra kommunalråd du kommer vara.

För mig som nybörjare som inte vet hur det ska gå till börjar valrörelsen för 2010 redan i skrivande stund.

Vi är alla änglar med en vinge och bara genom att omfamna varandra kan vi flyga.
- Luciano de Crescenzo

Kärleksfull och solig kram från Ylva

2006-09-18 @ 13:12:40
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Nu får vi bryta ihop och komma igen för vi alla som delar den liberala åsikten vet att "vår tid kommer". Det är bara så tråkigt att ännu ett val blivit till sorg för oss kommunalt, vi är ju värda ett mycket bättre resultat. Vad jag önskar nu är att Lars Lejonborg snarast avgår och att Cecilia Malmström eller vår egen Anna Grönlund-Krantz tar över i god tid före nästa val.Lars Lejonborg måste helt enkelt bytas ut och jag tycker inte att Jan Björklund är lika bra som Cecilia eller Anna det är bara så.Vi behöver en kvinna som ledare och en som stannar betydligt längre än vad Maria Leisner gjorde även om de där handlade om för henne personliga och tråkiga omständigheter.

2006-09-18 @ 16:52:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback