Nu är det fritt fram!

Nu är det fritt fram att Kyssa Strutz! Var lite orolig att det skulle kosta antingen stor möda eller mycket pengar att befria bilen från valslogan. Men nu har jag gjort ett lyckat försök. Med värme från hårtorken funkar det perfekt. Men det är något tålamodsprövande - och tålamod är en bristvara hos mig - så jag nöjde mig att ta bort r och a så att det blev "Kyss Strutz". Det kan jag köra några dagar till orken för resten kommer.

Andra dagen efter valet är om möjligt än mer koncentrationssvår än första. Alla vi på expen vill göra praktiska saker som syns. Och det finns ju sånt i massor. Som ni vet hade jag lite sen morgon - sen tog Thomas och jag itu med valstugan. Två vändor och den var tömd. Och Thomas och Christian och Anna-Greta har gjort underverk på expen. Massor av kartonger, papper, affischer, gammal elektronik och gamla soffor har packats i släp och forslats till återvinningen. Själv stod jag en dryg timme och sprättade häftklammer från valstugan. Bästa terapin som finns medan jag funderar och analyserar valresultatet. Annika från miljöpartiet kom förbi - hon är förstås ledsen för att de verkar åka ur landstinget.

En bild kan säga mer än tusen ord - så sant i NSD idag. Karl Petersen som en glad segerherre- Till vänster Börje Lööw med minst sagt hängande huvud. Fast lite orolig blev vi av att Camilla satt närmast till vänster om Karl P (bäst att säga att vi bara skojade om oron). Lennart Lindström och jag var alltid väldigt noga med att hamna i mitten på alla bilder - särskilt om vi var med moderaterna. Men nu kanske jag avslöjar för mycket.

Trist att vi även denna valrörelse får rapporter och att gamlingar på hem har "hjälpts" att rösta. Personal som tagit innerkuvert och röstsedlar med för att de ska gå fortare. Jag kan ju inte svära på att det är sant - men om det är det så hoppas jag valförättarna uppmärksammat och underkänt detta.

Ska göra en skrivelse till valnämnden där ett och annat påtalas. Bland annat hur sossarnas missbrukat makten genom att "dubba" valförättarna att få lägga ut valsedlar dagen före. Fixat av Yvonne Stålnacke enligt Fredrik Lundh.

Spännande nu att följa personkryssen. Hörde att Stefan verkade orolig vid lunchtid - men det verkar lugnt för hans del nu. Jag skulle sörja med Stefan om han blev snuvad på platsen av Christina. Hon är säkert bra - men nu är det Stefans tur. Och jag hoppas kunna ha nytta av honom nu när vi inte har Anna.

Nu ska jag sova igen - kroppen är trött även om jag trots vissa motgångar känner mig mentalt pigg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback