Nu får Erika harmas än mer!

Det är spännande att följa sammanräkningen av personkryssen. Noterar att Erika Josbrandt, andra namn på kd-listan, leder före första namnet Anders P från Boden. Rätt rejält. Men det är som för oss. Anna har ju kanonbra med kryss - men vad spelar det för roll när vi inte får något mandat. Det är tydligen Dalarna och Västernorrland som har våra skakigaste mandat - men de hamnar inte hos oss om de tappar. Har inte hunnit titta runt men tydligen är det inte så illa som 1998 då Yvonne Ångström var enda fp-riksdagsledamoten norr om Uppsala. Nu är det tydligen bara vi som är utan - fast jag vet inte hur det är i Gävleborg.

Gävleborg låter nästan som en svordom. Det påminner mig om när Kalle Juntti, från Radio Norrbotten, stod och läste på min personfolder. "Det är Ditt liv och Din vardag. Du väljer!". Och Kalle läste "det är Ditt liv och Din vardag. Din djävel!". Undra på att jag inte fick fler röster - fler måtte jag läst som Kalle.

Nu ska jag åka och lämna igen nycklarna till valstugan!


Kommentarer
Postat av: erika josbrandt

ja, lite surt känns det. Men eftersom nomineringskomitten (som för övrigt hade sitt möte i Boden när listan fastställdes) valde ju väg tidigt. Enligt en kommentar får jag ju en ny chans om fyra år...känns ju trösterikt. Jag vet inte om jag är politiker nästa mandatperiod. Det kan ju ingen veta. Så som sagt, lite harmeligt är det.

Postat av: Ylva Strutz

Massor av människor ringer och kommenterar Annas siffror också både till henne och hit. Gissa om det känns ännu bittrare.
Men nu går det bra för kd-tjejerna. Tänk om Birgit knuffar ur Conny!

2006-09-21 @ 15:52:40
URL: http://strutz.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback