Nu har ljuset kommit till folkpartiet!

Vi tackar elektriker Sundström för den fina lampan på väggen - ingen ranglig utrangerad golvlampa denna gång. Och så några kontakter så vi kan fixa kupévärmare framemot valdagen när det brukar kunna bli rått och kallt.

Jag hinner ju nästan aldrig berätta något nu för tiden - det som egentligen är meningen med min blogg. Att jag själv ska få skriva och reflektera över om jag verkligen lever livet. Nå, gud ska väl veta att man vet att man lever under en valrörelse och särskilt de senaste dagarna - till vilket jag måhända återkommer.

Morgonen började annars i vanlig ordning hos mor och far. Påminde om att far skulle till massör Leif klockan nio. Men den rackaren - far alltså - var utflugen. Innimarks Ingemar hade hämtat honom för småviltsjakt och då det är viktigt. Följdaktligen förträngde han att han hade tid hos massören.

Till lycka för mig som bestämde mig för att överta den. Leif gick igenom varenda muskel i hela kroppen och tryckte, masserade och ryckte. Det hela varade i 50 minuter och var njutfullt varenda minut. Att jag dessutom fick betyget lilla a för mina "muskler" gjorde inte saken sämre.


Annars är det bara Reinfeldt - Persson för hela slanten. Hade sossarna vetat att Reinfeldt skulle vara så överlägsen hade det väl placerat någon lagom skandal som tagit mediautrymme. Måste erkänna att jag inte så särskilt mycket av debatten - myrorna i byxorna kräver sitt. Men såg inledningen. ´Var det bara jag som tyckte att det hade en himla konstlat kroppsspråk. Och värst var Persson. Tyckte han såg ut som han skulle dansa med den där kossan i TV-programmet.


Göran är ju en speciell person. Lite grinig verkar han vara i valrörelsen. När journalisterna i måndags skulle ha kommenterar om fp-affären föste han undan dem med orden "bort" och viftande med armarna.


Då sa han att det hedrade Leijonborg att han ringt och bett om ursäkt - det gjorde minsann inte Göran Hägglund när Kd:arn försökt infiltrera sig hos SSU. Nästa intervju förkunnade pastor Persson att han minsann inte hade förtroende för Lars Leijonborg och skulle inte ens köpa en begagnad bil av honom. Och detta för att en tjänsteman på ungdomsförbundet begått en brottslig handling. Ja, ja, som en man sa till mig i dag. Ska den mannen säga vars parti har haft en skandal i veckan sista åren.


Ännu värre blev det när nu tydligen en Kristdemokrat också varit inne på sossarnas intranät. Nu hade Leijonborg ryggrad igen - men inte Göran Hägglund.

Nu har Stefan och Christian återkommit från torgmöte med Peter Eriksson och Anna Grönlund Krantz. Ungdomarna var oerhört besvikna på Peter Eriksson som hellre ville tala om dataintrånget än om sin egen politik. Men det kan jag förstå. Hoppas bara väljarna förstår det också.

Det är liksom tacken för att vi lånat ut våran högtalare till dem idag.

Nu har jag svarat på en himla massa skolfrågor och enkäter. Alltså en del vet inte vad de kostar på sig. Tjugo ganska precisa frågeställningar. Bygderådet till  exempel - som desstuom kom med 5-6 kompletterande lokala frågor. De första var förmodligen från något centralproducerat material som skicka till kreti och pleti. Stackars medierna när de nu alla ska försöka få det publicrat.

Nu ska jag äta pizza med Thomas och grabbarna.


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Älskar din rubrik och jag tror på den,natti natti fr.Ylva

2006-09-07 @ 23:24:04
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Äntligen kom "Lejonkungen" fram igen en fantastisk man på att i de mest pressade lägen vrida i stort sett allt till rätta igen. Tycker att han gjorde otroligt bra ifrån sig i tv utfrågningen så nu tar vi nya friska tag så ska det nog ändå gå någorlunda bra för oss tror och hoppas jag.

2006-09-08 @ 06:26:03
Postat av: Magnus

Måste dock få vara lite avundsjuk på erat Trumfkort Marit... hon tar minsan ingen skit!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback