Skandalerna avlöser varandra

Jag önskade mig en grundstött u-båt för att slippa trista rubriker om folkpartiets ungdomsförbund men istället blev det tyvärr återigen en "skandal" med idrottsmän som inte är de förebilder de borde vara. för en idrottsman eller kvinna borde det vara självklart att följa givna spelregler.

Ledaren i
Norrbottens Kuriren  ställer förvisso Leijonborg i skamvrån men påminner samtidigt om tidigare historier. Jag delar helt hans uppfattning att ett grovt klavertramp aldrig kan försvaras med att andra gjort liknande.

Intressant är också att Östman påminner om en trejde gång som socialdemokraterna kommit ut med avslöjande samtidigt som en borgerlig partiledare gjort ett bra framträdande - Göran Hägglund samtidigt som det avslöjades att en kdu:are försökt infiltrera hos SSU.

OA i Norrländskan är nyanserad i sin ledare på samma tema. Men jag har glömt allt annat än att han ställer kommunalrådet Strutz som motpol till kommunalrådet Petersen. Yes, Mjärdell, där satt den!

Urk . tidningskommentarerna idag är på en och en halv A4 - men jag hinner inte fler kommentarer. Nu ska jag rusa till mor och far för morgonfika, en man på Allégatan i Gammelstad väntar på valsedlar och på Norrbottens radion väntar Maria Lindgren.

Men jag - och många med mig undrar fortfarande vem som betalar Mårten Ströms folkbildningsannonser. Jag har fått frågan bland annat en som går studiecirklar hos ABF och som är så förbannad om det är hennes deltagande i studiecirklar som betalar annonsen. Jag har sagt att Mårten måhända betalar själv även om jag insinuerat något annat också på bloggen. Men visst är det juste att redovisa hur ens valrörelse finansieras?



Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

:O)

2006-09-05 @ 18:42:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback