Snuttifierat

Hinner bara säga att jag faktiskt är på jobbet nu. Här kommer lite snuttifierat. Det var mäktiga tidningar idag. Det mesta gick vår väg faktiskt. Mikalen Lundgren och Jan Erik Holmqvist som länge knuitit nävarna i fickorna för sossarnas förtal av privata läkare har gått ut i debattartikel respektive nyhetsartikel. Särskil glädjande att Mikael Lundgren uppmanade att rösta på något av allianspartierna - inte s,v eller mp. Och inte heller sjukvårdspartiet.

Sjukvaårdspartiet hade ytterligare motgångar när ett gäng kirurger - välrenommerade sådana som Erik Nilsson - går ut och säger att det är helt omöjligt att ha akutkirurgi på fem sjukhus. Samma som vi i folkpartiet kom fram till efter ingående studier och diskussioner för ett par år sen. Däremot måste vi - och det har alliansen skrivit fast - se till att förbättra det akuta omhändertagandet.

Misstänker att sjukvårdspartiet går i klinch i dag.

Noterbart att landstinget annonserar om hur fantastiskt Piteå sjukhus är - just idag mitt i brinnande valrörelse. Är det enligt planerna eller??

Och Micke Nybergs slaskreportage om Anna har väckt ont blod hos många. Det hon nyttjat är en regel - ett avtal - som är vanligt förekommande. Det glunkas om anmälningar och många tror att inslaget kommer att fällas. Jag gillar Mickes tuffa stuk - även när det drabbar mig själv. Men även han bör ha en knäpp på näsan när han trampar över.

Nu ska jag sticka och köpa dyrkaffe på Statoil - så vi klarar oss över valet. Hämta valsedlar från hela alliansen på valstugan fvb instituionsvalen idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback