Sprängfylld!

Riktigt sprängfylld är jag av tyckande - efter en dag på valstugan, lite vardagsslit på expen och tittande på Janne Josefssons program om Göran Persson.

Det finns mycket att säga - men jag har insett att jag inte ska skriva något efter 22 - för då längtar jag bara efter att sova.

Och efter att ha läst utlalande av  Jan G (kan inte stava till "han) att bloggar bara är pladder och bevis på brist på annan vettig sysselsättning så skriver jag inte mer i kväll.

Men bara så att min favoritkommunist får skämmas över sin svåger Anders Sundström ska jag berätta att när jag samlade in pengar för Tsunamikatastrofens offer hade denne man mage att säga att han redan gett pengar. Inte ens en tjuga kunde han hosta upp till bössan. Men så tjänar han bara 310 000 i MÅNADEN. Vanja Lundby-Wedin var upprörd över alla fantasilöner för direktörer men det visade sig att hon själv varit med och beslutat om Anders lön. För övrigt har hon ju alldeles för hög lön själv i förhållande till sina medlemmar. Min som jag tycker höga lön är peanuts i sammanhanget.

Och förbannad är jag åt Micke Nyberg på Nord Nytt som speglade Anna Grönlund Krantz som en som skodde sig på föräldraförsäkringen. Hon följer faktiskt till punkt och pricka de regler som finns. Och hon gjorde inte heller som så många andra - gick tillbak i tjänst under sommaren. Den tjejen har moral - det är trist att sådana unika exemplar faktiskt ska bli utsatta för  såna som vill leva upp till att vara "scoopjournalister". Varför inte säga att alla som är i riksdagen - politiker som tjänstemän - har denna förmån. Liksom väldigt många både inom statlig och privat verksamhet. Sen kan jag ha åsikter om det ska vara så - men det är en annan femma.

Det måste vara sova somJ an G menade som den vettigare sysselsättningen. Det känner jag i hela kroppen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback