Huga vad det haltar

Urk - donken i brevlådan och så finns bara NSD där. En koll till men då var det. Eller är. Norrbottens Kurirens nättidning ligger nere också. Inga länkar funkar.

Inte ofta det händer men lika hemskt varje gång. Nästan bättre att båda är borta - det är väl den politiska jämvikten som haltar med bara socialistledaren.

Och stormar ute gör det. Riktigt ordentlig ser jag - träden borta hos Sundlings riktigt viker ner sig.

Några stormar är dock inte i sikte i tidningen idag. Inget om vare sig jakt eller naturreservat. Ja storm om Norrbottniabanan är det förstås. Och den riktas mot regeringen så klart - det är
NSD vi talar om - trots att de vad jag förstår inte rört en klubba i den här frågan.

Det kanske skulle gagna frågan om inte socialdemokraterna försökte göra billiga partipolitiska poäng. Ledaren citerar till intet förpliktigande uttalande av dåvarande statsråd s - levererade i en valrörelse. Det behöver man inte reflektera mycket bakåt för att förstå vad dessa var värda.

Och folkpartiet får en liten notis om införande av nattdialys. Och denna är absolut inget aprilskämt och dessutom en kanonbra motion. Det är ju nästan uppseendeväckande att det inte införts för länge sen. Få sen om Kent & co ska kunna hitta på någon orsak att säga nej till denna.

Ja hur ska jag nu kunna gå ut och möta livet utan de goda råden från horoskopet i Kuriren. Efter att ha läst bara NSD vet jag inte ens vem som har namnsdag.

Huga, huga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback