Hur tänker du Migelle?

"Kungen på väggen och svenska flaggan på bloggen - nu har jag minsann bekämpat nazismen och rasismen. Och tagit tillbak våra nationalsymboler - men de andra - de har minsann inte gjort något". Inte vet jag om det är så Migelle tänker - men han kan ju få chansen att förklara vad han menar med följande som är från Migelles blogg:

" Jag noterar att det är mängder med lokala framträdande politiker som inte bryr sig (=är passiva) om att nazister och rasister stjäl våra svenska symboler och detta tycker jag är beklagligt. Om inte ens dessa ids bry sig - varför ska andra göra det då? *morr*"

Det är naturligtvis förment av mig att tro att det är mig han menar när han skriver "framträdande politiker". Men oavsett vem han menar så undrar jag vad han åsyftar. Krävs det att vi springer ut och sliter svenska flaggan ur handen på något skinheads? Eller är det möjligen så att han åsyftar den numera i Luleå världsberömda Råneåtröjan.

Om det är det senare så kan jag meddela att jag medvetet undvikit att kommentera det eftersom jag inte ännu anser mig ha relevanta fakta i ärendet.

Jag har sett alltför många insändarskribenter som förmodligen är lika lite insatta som jag och vars rader ibland luktat unket.

Annars kan jag berätta för Migelle att jag varje år - sen cirka 20 år tillbak - hyllar vår nationalsymbol och vår nationaldag genom att tåga i processionen genom stan för att sen fira och vinka med svenska flaggan i stadsparken. Och sjunga nationalsången.

Jag har inte sett Migelle där SÅ många gånger. Och andra sidan har Du ju framtiden för dig. Jag ser framemot att om ett antal år få din hjälp att hitta en bra plats med min rullator. Och att du fixar en flagga som jag kan vifta med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback