In i dimman

hade jag tänkt mig att föra er i kväll. Nämligen att tömma över diverse utlovade "dimmiga" foton från telefonen till datorn fvb bloggen.

Dock inser jag att det är mig övermäktig nyss hemkommet från ett himla trevligt styrelsemöte i Piteå. Varför är jag inte ute i lokalavdelningarna oftare?

Ja möjligen för det jag konstaterade på hemvägen - att jag avskyr ännu mer för varje år att ligga ute och köra i mörker. Och allt efter att ljuset - eller i alla fall värmen - kommer och tar bort snön så är det nu lika äckligt mörkt som i oktober.

Äckligt mörkt är det också för vännen Tobias. Det gick åt pipsvängen för HV71. Trots att supportrarna försökte med banderoller om att Gud är med oss - eller kanske just därför att de hädade som min söndagsskolelärare farbror Sven skulle ha sagt.

Nu har det hänt något med detta inlägg - jag skriver just nu i ett format som är vänligt för synskadade - vilket är kanonbra. Men jag misstänker att när jag publicerar blir det lika ynkligt som vanligt. Det är ju den här funktionen att redigera med lite annorlunda textstorlek jag efterlyst. Och om det nu funkar även vid publicering så vet jag ändå inte vad jag gjort.

Men friskt vågat - hälften vunnet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback