Inga mellanlägen

Det finns vissa likheter mellan idrott och politik. Ett utav dem är att det inte finns några mellanlägen. En mycket trevlig middag i kväll - men fortfarande präglades laget mer av att ha förlorat guld än att ha vunnit silver.

Tack för den fina tavlan av laget - den ska jag sätta upp på expen.

"Lena" hade kommenterat ett av mina tidigare inlägg och gladdes över att Fp i Norrbotten ville att Lars Leijonborg skulle avgå. Jag kan ju fundera om "Lena" också har en uppfattning om vilket år, vilken dag och vilket klockslag fp-Norrbotten vill att Lars ska avgå?

Orolig blir jag eftersom ´"Lena" dragit slutsatsen efter att tydligen ha sett ett inslag med mig i TV4 nyheterna.


Jag har sett det länge - hur media gör ett konstaterande - vilket i och för sig kan vara sant. Sen kopplar de på ett uttalande som inte har någon som helst relevans till det sanna påstående de skrivit om.


Som i Aftonbladet idag. Konstaterande: bristen på efterträdare gör att Lars Leijonborgs odds kan vara goda. Och ovanpå det ett uttalande från mig: Det är därför vi inte kräver Lars avgång nu - organisationen måste få tid på sig. En sanning om man tar bort ordet "därför". Jag har sagt att organisationen behöver tid på sig att diskutera en efterträdare till Lars - när han ska avgå.


Jag misstänker att medias företrädare talar i termer "OM jag dör" istället för "NÄR jag dör"?

Och så ser jag en jättepigg och alert Lars Danielsson, före detta statssekreterare, som nu ska skriva sanningen om Tsunamikatastrofen.

Jag undrar om inte "mediakatastrofen" började med de offentliga KU-förhören? Vem minns inte Ebbe Carlsson ältandet och Carl Lidbom ältandet. Och allt efter det.

Jag  är spyless!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback