Ja, jag "narrade" er!

Så klart ska "webbisarna" vara kvar. Det är landstingets mest besökta sida om jag hört rätt. Kanske synd att inte ett bredare media än min lilla blogg fick köra ut det aprilskämtet. Hade nog blivit folkstorm från alla far- och morföräldrar.

Fast det var faktiskt så att Angela åkte hem för tidigt. "Sixten" hann inte bli fotograferad. Jag var in och sökte men fick förklaringen sen. Men säkert kan man skicka in en bild själv. För övrigt skulle väl jag rekommendera att de flesta stannar tillräckligt länge för att bli fotade. Jag blir lite ängslig när man får barn halvsex och åtta timmar senare sitter man och fikar hos svärmor! Må vara bara en kilometer från sjukhuset.

Nog kan jag undra varför de höll kvar en ann i dagarna 7? Trots att vi bönade och bad att få åka hem. Vad gäller förlossningar har väl inte särskilt mycket ändrats av tekniken?

Nisse har vågat skälla direkt på bloggen - men undrat i slutet om jag "aprillade" och visst gjorde jag det. Jag har fått ett antal mail också där jag kan känna misstänksamheten - men man vill i alla fall först se motionen innan man börjar skälla.


Det är härligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback