Lite spänning och lite skryt

Alltså jag har ju faktiskt glömt att berätta att jag fick fars gamla bil till Rondellens bil. Men det var nog bra att jag inte blev stoppad av polisen. Vet inte om det räckt med att säga att jag ju faktiskt var på väg till verkstaden.

Men det visade sig att jag hade vare sig vindrutetorkar eller blinkers. Och amperemätaren lyste. Och tankmätaren stod på absolut 0. Allt utom vindruttorkare och blinkers var "normalt" i väntan på att en annan verkstad ska fixa någon brygga till generatorn.

Men Jens blev glad när jag ringde och sa att jag var på Rondellens bil - han såg framför sig med fasa att jag blivit stående i någon rondell.

Det var spänningen. Och skrytet att jag faktiskt tog en rask - riktigt rask - promenad tillbak till jobbet.

Och så har jag promenerat vanliga rundan på lunch - och precis när jag kommit tillbaka fick jag veta att bilen var klar för hämtning.

Så nu blir det en promenad till.


Kommentarer
Postat av: GunderKarlsson

Ja så har vi varit där igen.Gårdagens TV-inslag om den folkpartistiske kf-ordföranden i Järfälla tillika advokat som lurat av två gamla människor
deras hus.Finns någon stake i partiet borde han sparkas ur partiet uta att passera gå.

2007-04-18 @ 14:49:37
Postat av: Ylva

Har jag missat. Det var en annan partivän från örebro tror jag, Stjernling eller något, som gjorde mig upprörd i morse. Handlade om att dra in ersättning för funktionshindrade som jobbade på typ Södra Örnäs. Han sa förvisso att det bara fanns med som exempel på vad som skulle ge den besparing som behövdes. Men.. att överhuvudtaget räkna på det! Jag tror det hade en ersättning på 47 kronor om dagen!
Vilket program åsyftar du?

2007-04-18 @ 17:30:45
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Du har helt rätt Gunder sådana avarter ska vi inte ha i partiet uteslutningen ska ske så snabbt det bara är möjligt. Vi behöver trovärdiga personer och folk som fortfarande har moral och etik som ledstjärna.

2007-04-19 @ 06:09:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback