Och gott har jag sovit

och upp som en tupp halvfem. Men förstås inga tidningar. Man borde kunna betala en extra expressavgift för att få tidningarna fklockan 4. Men jag tror min vän tidningsbudet har påsklov - för det är en vikarie. Det kanske blir andra bullar efter påsk?

Bullar eller tårta kanske till lilla Siri som fyller 3 år idag. Tänk er vara född 040404, Lätt som en plätt att komma ihåg. Och föräldrarna ska - som så många andra - nu gifta sig 070707.

Grattis till mor Marianne idag. Och alla andra som heter Marianne - inklusive mig själv - och Marlene. Det måste väl vara tolkningsföreträde för namndagsbarnen att välja betydelsen av namnet. Marianne kan betyda "den upphöjda", "barn av våra önskningar" eller "hav av bitterhet".

Bittert måste det kännas för Tomas Larsson som nu fått stänga Illardo efter att ha fått sprittillståndet indraget. Men där fanns inget tolkningsutrymme!

Och näringslivschefen i Arvidsjaur har varit på bjudjakt. Och oavsett "oskyldigheten" i det hela så var han urusel på att "försvara" sig. Nord Nytt i går kväll.

Försvara sig bör också
de läkare göra som skämt ut sig ordentligt. Finns knappast några förmildrande omständigheter för att inte redovisa alla patientintäkter. Avdrag kan ju ibland vara en tolkningsfråga och en rättighet att yrka avdraget - men patientvgiften ska direkt i kassalådan och i bokföringen.

Kan ju undra varför Sören Häggroth hängdes ut häromdagen misstänkt för förskingring - medan dessa läkare inte ens ortsbestäms. Jag vill veta för jag ska absolut inte anlita skattefuskare oavsett det är läkare eller annat.


Och idag ska vi ha utbildning för gruppledarna. Ett önskemål från Camilla - som hade önskat internat vid Kukkolaforsen till exempel. Men det blev på hemmaplan. Fast vi får vara i konferenslokalen Havet - så kan också strandnära tillgodoses!

Och livet - även sammanträdeslivet - är som ett "plockepinnspel", Inställt - flyttat samordningsförbund, flyttad revision för SV, inställd och flyttad gruppledarutbildning och någon "pinne" till som jag inte minns. Då blir det "bröte" så själv kan jag bara vara med till lunch idag. Eller kanske kvart i två. Någon skulle till tandläkaren - ett besök som inte gick att flytta.

Så vi får väl se om gruppledarutbildningen slutar som tio små negerpojkar - om man nu får säga så nuförtiden?


Kommentarer
Postat av: Stefan

Det är inte bara Siri som fyller år idag! Egentligen först nu är man tillräckligt gammal för att kunna dricka hemma och inte bara på krogen ;)

2007-04-04 @ 08:04:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback