Oh my God!

Det var ett vilt möte i kväll - tur att vi inte var riktigt så många som vi brukar. Hur hade det då gått? Första deadline var 20.00 då jag skulle ha ett telefonsammanträde. Men det var ju bara med partisekreteraren och några till - och alla på Månadsmötet var viktigare än så. Sen bröt vi vår heliga gräns 20.30 också.


Men roligt var det. Inte särskilt strukturerat - men vem älskar strukturer?


"Sixten" - 4 veckor - kom med stora syster Siri och mamma Angela.. Och Marianne Björn kom och berättade om areella näringar - från LRF.


I kväll stod i alla fall inte Fp för Försiktiga Partiet. Mer av oFörutsägbara folkPartister! Det var fullt ös hela tiden - även från "Sixten" som förmodligen var sur för att jag publicerat henne på bloggen utan modellarvode. Å andra sidan "Sixten" så tog jag ingen särskild avgift för att ta hand om ditt "avfall" - vilket knyttes in i en plastpåse och slängdes i brännbart. Får jag böter eller fängelse för detta "miljöbrott"?

Lycka var annars att komma hem - sticka handen i brevlådan och fiska upp Svensk DAM Tidning: "Darling, du ser väl att jag är singel..."


Olycka att Luleå basket förlorade i "Fjollträsk". 39-39 i halvtid enligt SMS från Gerd. Och så förlust med 11 poäng. Samma tråkiga tendens som i hemma matchen på Annandag Påsk!


Men på lördag tar vi dom! Både före, under och efter!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback