(Ö)kända?

Frågan är om vi blev kända eller (Ö)kända i går kväll. När plankan donkade i golvet på Kulturens Hus. Bara centimeter från att träffa någon i skallen,

Nyheten har puttat skolmassakern i USA till andra plats i Expressens nättidning - vilket väl tyder på två saker. Dels att inte ens en så fruktansvärd händelse som skolmassakern är stor nyhet länge, dels att det naturligtvis var en rejält allvarlig incident som inträffade i Kulturens Hus i går kväll. Vilket även styrks av att även båda lokala nättidningarna uppdaterade. Det är väl annars bara sport förunnat.

Nu kan det hända att övriga nyhetskommentarer kommer först vid 9-tiden. Eftersom jag ska passa på att utöva dagens motion i samband med att jag lämnar fars bil på verkstaden - om jag nu kommer så långt. Förstår inte varför jag egentligen är så pessimistisk om "pärlan" som bilens kallas efter att ha fått det omdömet på Bilbesiktningen. Men jag har en känsla att allt som göras skulle med generatorn inte är gjort?


Jag skulle dock gärna vilja veta bad byggnadsarbetarna tjänar innan jag bestämmer mig för graden av sympati med deras strejk?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback