Ordningen återställd

Nu har jag läst två PT - den uteblev i går - och dagens NK. Var tvungen att köpa den på Statoil utifall den inte skulle ha kommit på jobbet - men det hade den. Och Statoil hade inte heller märkt att den skulle vara sen.

Har dock inte hunnit kolla om deras nättidning kommit igång.

Dock fann jag vissa defekter. Om jag nu fick åka hemifrån utan NK:s horoskop så är det än värre för alla er som är Stenbockar. Där är bara en blank ruta idag.

"Defekt" kändes det nästan att läsa
ledaren i gårdagens PT. Bara rubriken "Det kunde varit en s-reform" och detta om regeringens förslag att avskatta förmögenhetsskatten. Det redovisar att sossarna hade de planerna och det har ju inte varit någon statshemlighet precis.

Men det är som ledaren skriver "Det är på något sätt typiskt för de trötta sista Persson-regeringarna att man inte vågade driva en sådan het fråga".


Nu tycker man att höginkomstagarna skulle fått stå för finansieringen av denna reform. Men så är det nog också i den borgerliga regeringens förslag. Det är ingen Lisa Andersson i offentlig sektor som har råd att pensionsspara mer än 1000 spänn i månaden.


Sen KAN det finnas andra skäl till att begränsad avdragsrätt för pensionsförsäkringar inte är bra.

Och ord på vägen för dagen knycker jag från gårdagens PT: "Ett nytt bud ger jag er: att ni skall älska varandra." Det måtte vara fritt att sno eftersom det är Johannes 13:34 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback