Rus - hela tiden!

Bara rusa runt i grottekvarnen. Kom några minuter efter åtta i dag. Fixa busstider till mor som skulle till sjukhuset och hämta nya hörapparaten.

Bestämma tid när far skulle hämtas för transport till tandhygienist. Fast jag kan klaga att det är jobb för jämnan kan jag ju i alla fall konstatera att det är en förmån att kunna komma och gå till och från jobbet i så pass stor utsträckning ändå.

10.10 hämtade jag far - kom på att jag kunde göra ett par "gruppledarärenden" i G-stad medan jag väntade. Så blev det plus två spontankontakter med medborgare som ville prata kommala frågor. Den ena en trevlig man som var ung när jag umgicks med honom senast. Tänk vad de unga stiliga pojkarna börjar bli gamla och slitna. De växer liksom från en ann som stannat i ungdomlig vår???


Tillbak lagom till lunch - enkel filmåltid plus nyttig apelsin. Inget "utrymmeslivsmedel" alls i dag.


Läste Maria Salmgrens krönika. Ser att de i kommunen varje morgon har en omvärdsanalys. De fikar tillsammans i kommunhuset och läser tidningarna tillsammans.


Så min tidningskrönika - som levereras mellan 5 och 6 varje morgon - det är omvärldsanalys. Jag får nog döpa om den.


Och klockan 3 ska Jens vara på Norrbottens radion. Ska debattera mot dagens "kväkare" om privata etableringar.


Och själv håller jag på att färdigställa ytterligare en motion till kommunfullmäktige. Som jag och Johan ska skriva under. Det är Johans idé och Johan har skrivit också. Innehållet avslöjas inte förrän den är inlämnad.


Sen ska jag i väg på miljösoppan - Al Gore filmen. Erika Sms:ade nyss och ville att jag skulle sms:a tillbaka för hon skulle vara sen.

Jag tar filmen och hon tar soppan och samtalet. Snacka om att vi är samspelta mellan allianspartierna.

Jag måste nämligen gå tidigare för att genomföra ett valberedningsjobb per telefonsamtal.

Och sen förbereda färdigt för partisekreterarens besök i morgon. Erik Ullenhag kommer hit för överläggningar.

Så kvällen är räddad. Marit sa att en ung kvinna med två barn som ska vara partiledare behöver 27-timmars dygn. De behöver även gruppledare med åldriga föräldrar kan jag lova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback