Rycker i jobbnerven

Jag är nog programmerad efter veckodag. För nog vaknade jag och trodde det var arbetsdag. La dock igen ögonlocken och lämnade inte sängvärmen förrän närmare åtta.

Nu har jag valsat runt lite och njutit av Plannjas seger. Och ett och annat som har hänt. Allt dock inte njutbart - någon galning som gått bärsärkagång med knivar och köttyxa. Knark förstås i bilden - kampen mot narkotikan måste högre upp på dagordningen - i dess spår sker än värre - åtminstone oftast mer dramatiska - än i spritens spår.

Inte så kul heller med Demoskopen. Fast i vanlig ordning är Expressen rubriker värre än verkligheten. Folkpartiet får 5,3 % vilket beskrivs i en kurva brant som en störtloppsbana. Och Expressen är som vanligt så ivrig att skriva ner folkpartiet att de glömmer att redovisa mätningen.

Åter till det njutbara så ska jag nu ta en stavpromenad i det strålande solskenet, Visst jag har pratat med mig själv och sagt att "du har ju faktiskt gått flera gånger de tidigare dagarna - kanske..". Men då lierade jag mig med Luther i ryggsäcken - så här ska gås.


Sen blir det nog att dra till expen några timmar. Dra upp riktlinjerna för veckans arbete. Sen ska vi heja fram basketdamerna till Luleås andra SM-guld!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback