Två x 3,5 och deklaration

tog mig en rejält snabb promenad på någonstans mellan 3,5 och 4 kilometer - med slutmål hos mor och far. Tyvärr hamnade jag med ett korsord i direkt anslutning till godisskålen. Några av godisäggen jag själv inköpt för föräldrarnas räkning innehöll coccos och var rent beroende framkallande.

Så när jag kom hem skavde godisklumpen i magen så jag startade med en gång ytterligare en runda. Men den slutade inte särskilt mycket bättre. Hos kusin Kerstin som bjöd på kaffe och sockerkakasbakelse med jordgubbar och grädde. Om man så önskade kunde man också droppa lakkalikör på.

Nåväl kusin Lars passade på att ta fram sina deklarationspapper vilket visade sig innehålla en hel lunta avseende aktieförsäljningar med vinster hit och förluster dit som skulle utredas. Han tyckte inte alls han gjort tillräckligt mycket förlustaffärer - underlig inställning som de flesta trots allt har vi deklarationstillfället.

Den lilla hjälp - fem minuter - som han aviserat via mor visade sig ta 3 timmar. Förvisso inkluderande fikarast och en embarmeligt dålig miniräknare.

Inspirerad så har jag själv deklarerat - det däremot tog bara 3 minuter. Att identifierna mig och skriva under via internet. Förhoppningsvis stämmer de förtryckta uppgifterna - även om jag kan fundera vart alla pengar tagit vägen?

Nu har jag cirkus 1 timme på mig att göra mig färdig. Sen väntar besök vid släktmiddag klockan 16 och sen vidarebefordran till fest kl. 18.

Kan tänkas att jag blir borta från bloggen till i morgon eftermiddag.

För övrigt är det väl dagen B som i BasketGuld idag. Eller?


Kommentarer
Postat av: Gerd Niemi

Visst blir det GULD IDAG. Ampion väntar,efter kl 23.00 om vi vinner.Kommer du?
Jag struntar i Blåkulla, det verkar knökfullt där.
Det är inte fel att "festa" -ha inte dåligt samvete. Det har så många andra.
GLAD PÅSK !

2007-04-06 @ 17:16:15
Postat av: Anonym

Har loggat in mig här från blåkulla - men inte verkar det vara lönt att komma till Amphion ikväll.
Stannar nog här på Blåkulla - kommer hem till segermatchen på MÅNDAG!

2007-04-06 @ 22:38:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback