Varför klaga över "selen"

Varför klaga på "selen" - ganska skönt att vara tillbak i den. Även om dagen kommer att bli intensiv.

Mor till rehab 7.40. Innan dess ska havregryn och mjölk inhandlas till vår "inneboende" på folkpartiet. Monika som var med till Örebro skulle vara i Luleå idag - och passade på att nyttja vår övernattningslägenhet som finns i "partihuset".

Egentligen är det PTU för mig på förmiddagen - men några samverkande orsaker gör att jag inte kan delta idag. Fast jag är bara ersättare - så Camilla kommer att sköta allt med den äran som vanligt.

Klockan 11 har Tobias och Jens inbjudit till presskonferens för att presentera en rapport om Framtidens sjukförsäkring - ett diskussionsunderlag som ska diskuteras vid ett lunchseminiarum klockan 11.30.

Klockan 2 i natt vaknade jag och satt mig rakt upp i sängen - Pressinbjudan? Tobias har nu handläggare, Ronnie, och jag undrar faktiskt om han skickat pressinbjudan - eller om han har utgått från att jag gör det? Det blir till att faxa in det på morgonen - för säkerhetsskull.

Apropå temat intensivt så går eftermiddagen åt till ett antal medborgaruppdrag - och sen toppar jag med att delta på styrelsemötet med Luleåavdelningen i kväll.

Särskilt mycket upphetsande var det inte i tidningarna idag. Kan undra om Moderaternas Norrbotten bara har fyra kommuner? Det nämns bara representanter från Boden, Gällivare, kalix och Luleå. Sammanlagt 10 personer nämns och men förmodligen har de väl något fler ledamöter. Leta själv i
Krönikan och nyhetsartikeln.

Sosseårsmötet och Baylan är temat för NSD ledare. Baylan fanns också med på vårt kommunala riksmöte. Jan Björklund citerade Baylan från sossekongressen 2005. Balylan pläderade varmt för att införa betyg från årskurs 3 han ville inte svika arbetsklassens barn. Nedröstad av kongressen förstås - och har sen dess lydigt argumenterat för motsatsen. Det vill säga att svika arbetarklassens barn. Jan Björklund använder ordagrant Baylans ord vid kongressen när han lägger förslaget om betyg från årskurs 3.

Spännande om Baylan ska rösta för eller emot sitt eget förslag? Svaret är förmodligen att han kommer att rösta mot sig själv. Så frågan är vad de andra vidlyftiga uttalandena är värda egentligen?

Och så uppmanar jag Ulf Bergdahl att stå på sig. Ulf som var aktiv i FPU (Folkpartiets Ungdomsförbund) för nu ganska många år sen. Efter en sväng i finansvärlden säljer han nu souvaskebab i Stockholm. En strid om orden enligt NSD.

Och så ska jag sluta med att gratulera alla George och Göran som jag känner. Och ett grattis till våran Anna Grönlund Krantz som fyllde år i lördag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://norrbotten.moderat.se/artikel.aspx?webbid=70&menyid=868&artikelid=27214
Eller så kan man kolla på moderaternas egen hemsida om man är intresserad av fakta.

2007-04-23 @ 10:49:10
Postat av: Ylva Mjärdell

På tal om tidningar.I dagens NSD så finns vår Erik Lundström på debattsidan.
Vad jag tycker han är klok,go' och fin vår Erik........ :O)

2007-04-23 @ 13:25:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback