Vattenslangar, cykelskor (?) och fika.

Körde vilse i förmiddags. Efter inhandlande av vattenslangar till far ute på Coop Bygg - så gick den gamla bilen i innötta hjulspår mot centrum - fast det var faktiskt till Alvik jag skulle.

En liten omväg - och sen blev det en liten omväg till förbi ett 26-årskalas. Med två tårton och massor med god fika. Nädå, AG, jag klarade mig.

Deklaration hos Jens. Inte är det enkelt att vara företagare - inte en ett enkelt litet fåmansföretag. För att kunna ta ut utdelning - skattade pengar i bolaget - måste man bevisa att man tagit ut tillräckligt mycket lön. Begränsningsregeln. Det är så krångligt att jag förstår att revisionsbranschen måste vara en expansiv miljö. Trots att jag jobbat med dylikt i 10-12 år (om än länge sen) så får man stava sig igenom "bruksanvisningen".

Vi hoppas på den nya regeringen!

Så var det lite enklare hos Jens gammelfastrar - 85 resp. snart 80. Den äldre är så modern så vi deklarerade via min mobiltelefon. Men Nancys fick jag ta med in till stan. Liksom Lottas som jag hämtade hennes på skrift på.

Hämtade cykelskor till Jens á 998 spänn - törs inte ens fundera vad cykeln kostat?

Fika på Dagoberts med Lisa, Sara och Jens.

Kommen till jobbet möttes jag återigen av blommor. I rabatten alldeles vid ingången. Denna bild publiceras bara för att enventuella sörlänningar ska få se hur våraktigt det är hos oss också.

46461-238

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback